Gratis verzending binnen België vanaf  €50

Klantendienst


Verzendkosten

Voor een thuislevering kan er een verzendkost aangerekend worden.  In België worden de goederen gratis geleverd bij aankoop van € 50,00.
Ieder artikel heeft een bepaald gewicht. Wanneer u op 'schatting van de eventuele verzendkosten' drukt, bij het plaatsen van uw bestelling, ziet u de exacte prijsopgave van uw verzendkost. 
De verzendkosten zijn prijzen inclusief BTW en inclusief verpakkingskosten! Hieronder vindt u een tabel met de verzendkosten. 

   Land

     Gewicht

   Verzendkost

     Francolevering vanaf

   België

 

 

      0 - 15 kg

    15 - 40 kg

    40 - 60 kg 

       >  60 kg

    €    9,95

    €  20,00

    €  25,00

    €  30,00

    €  50,00

   Nederland

      0 - 15 kg

    15 - 40 kg

    40 - 60 kg 

       >  60 kg

    €  15,00

    €  30,00

    €  40,00

    €  45,00

   €  175,00

   Luxemburg

      0 - 15 kg

    15 - 40 kg

    40 - 60 kg 

       >  60 kg

    €  20,00

    €  40,00

    €  50,00

    €  60,00

   €  250,00

   Frankrijk

      0 - 15 kg

    15 - 40 kg

    40 - 60 kg 

       >  60 kg

    €  29,00                          
    €  60,00

    €  75,00

    €  90,00

  € 300,00


Levering of Afhaling

Na betaling ontvangt u uw bestelling. Afhankelijk van het tijdstip van ontvangst, bedraagt de levertijd 3 à 15 werkdagen.  De goederen kunnen ook afgehaald worden.  Zowel bij levering als bij afhaling,  wordt u via email op de hoogte gebracht.  

Levering en afhaling vinden plaats zolang de producten beschikbaar en voorradig zijn.  Indien een product tijdelijk niet voorradig is, wordt de koper via email op de hoogte gebracht.  Indien de koper het wenst, kan Boom en plant de ontbrekende soorten in een bestelling vervangen door de meest gelijkende.

Bij Levering worden de goederen op de gelijkvloerse verdieping geleverd.  Dit wil zeggen dat er naast de vrachtwagen of in de directe omgeving van de vrachtwagen geleverd wordt. 

Afhaling is mogelijk enkel op afspraak. Indien bij afhaling de koper, de bestelde goederen, niet tijdig komt afhalen worden deze goederen opgeslagen.  Via email wordt er opnieuw afgesproken.

Zowel bij levering als bij afhaling wordt er een leveringsbon afgetekend.


Beschadiging bij transport

De koper dient, bij ontvangst van de goederen, deze onmiddellijk na te zien. Indien er een fout of schade is opgetreden, dan wordt dit door de koper binnen de 24 u gemeld aan Boom en plant hetzij schriftelijk of via email.  Dan pas kan er enkel maar sprake zijn van terugname en/of vervanging.  


Annulatie of wijziging van een bestelling

Het annuleren of wijzigen van een bestelling kan enkel maar gebeuren binnen de 24 uur, na het plaatsen van uw bestelling. Dit kan enkel maar via email.  U gaat hiervoor naar de link ‘contact’ en u vult het contactformulier in.  Vermeld ook uw bestelnummer. 

Bij een annulering, komt het betaalde bedrag door middel van een waardebon terug ter uwe beschikking.  Wanneer de bestelling nog niet betaald is dan wordt er een forfait van 25% aangerekend, exclusief BTW, berekend op uw aankoop.

Bij een wijziging  zal het verschil, hetzij als een waardebon of punten aangeboden worden of zal er moeten bijbetaald worden. Vanaf het tijdstip van wijziging en eventuele bijbetaling, wordt de leveringstermijn opnieuw van kracht.Privacy verklaring

Al de verstrekte gegevens, ontvangen na uw bestelling, worden bewaard in ons klantenbestand.  Deze gegevens worden gebruikt om uw bestelling  tot een goede orde te brengen, u op de hoogte te brengen van interessante aanbiedingen zowel qua producten als onze diensten, uw vragen te beantwoorden en het versturen van onze nieuwsbrief.  Deze gegevens worden strikt binnen ons klantenbestand bewaard en worden niet uitgeleend aan derden.
Wanneer u ingelogd bent,  kan u uw gegevens consulteren of bijsturen.  Boom en Plant is dan ook verantwoordelijk voor het verwerken van uw gegevens.      


Klachten en garantie

Via het contactformulier kunnen eventuele klachten gemeld worden.  Boom en plant verbindt zich ertoe elke klacht, binnen de 72 uur te beantwoorden en/of te behandelen.
De garantie is enkel maar geldig wanneer de planten in de volle grond verder gekweekt worden.  Uitgesloten van de groeigarantie is het afsterven van de plant als gevolg van uitdroging, infectie door insecten of schimmels of het verkeerd gebruik van bestrijdingsmiddelen, strenge winters, hagen die zonder steundraad en bomen die zonder steunpaal geplant zijn.  Onder de groeigarantie vallen nooit de transportkosten.  Soortechtheid wordt gegarandeerd, hergroei echter niet.  Bij eventuele vergissing kan de schadevergoeding nooit hoger zijn dan het factuurbedrag.


Procedure van terugneming

Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden steeds terugbezorgd naar de afzender.  Goederen die teruggezonden worden aan het adres van Boom en plant, zonder voorafgaand bericht, worden niet aanvaard.
Naam firma:        Boom en Plant
BTW - nummer:   BE 0489 195 606
Adres:                 Nieuwstraat 1 G, 8650 Houthulst 
Telefoon:             0032 468 15 32 31 na 18u
Email:                 info@boomenplant.be