Gratis verzending binnen België vanaf  €50

Gemengde haag

Gemengde haag

GEMENGDE HAAG PLANTEN?

Waarom kiezen voor een haag bestaande uit 1 soort plant? Met de pakketten van Boom en Plant maakt u schitterende gemixte hagen. Alle pakketten zijn zorgvuldig samengesteld door ons, zodat het eindresultaat altijd een mooie haag vormt. Dit zowel voor grote als kleine hagen, van bloeiende hagen tot hagen die geschikt zijn voor insecten en vogels.

Een haag bestaat meestal uit één haagplant. Dat geeft een mooi en rustig beeld maar variatie is natuurlijk ook erg mooi. Steeds meer mensen planten hun haagplanten gemengd door elkaar. Op die manier heeft u een haag staan die een boeiende aaneenschakeling van kleuren, tinten en vormen biedt en het hele jaar door boeiend blijft. Een gemengde haag is eigenlijk een tuin op zich. Bij Boom en Plant doen we ons uiterste best om de mooiste planten bij elkaar te zoeken en op die manier zijn er verschillende gemengde hagen ontstaan die we nu aanbieden in onze webwinkel. Elke gemengde haag heeft weer een eigen karakter.

Hagen veranderen in de loop van de seizoenen. Een goed samengestelde gemengde haag laat het verloop van de seizoen zo mooi mogelijk zien. De overgangen zijn elegant, de kleuren opvallend, de haag zal nooit vervelen. Gemengde hagen worden verkocht als haagpakket. Dat betekent dat u in één keer genoeg haagplanten krijgt geleverd door onze eigen bezorgdienst, om er een haag van een aantal meter lang mee aan te planten. Per product in de shop geven we aan hoeveel meter het pakket in beslag neemt. U hoeft dus zelf niet om te rekenen hoeveel planten u nodig heeft, dat hebben wij al voor u gedaan.

Een gemengde haag, dat is meteen een compleet beeld en iets anders!

Komt u er niet aan uit?
Geen probleem. We staan paraat om onze kennis te delen en klaar om uw vraag te beantwoorden. Voor interessante tips over hagen, kan u onze rubriek Groene Vingers raadplegen. Bovendien geven we op onze kwaliteit nog een aangroeigarantie. Zo ziet u maar, online een gemengde haag bestellen is erg eenvoudig bij boomenplant.be. 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.