Gratis verzending binnen België vanaf  €50

Kant-en-klaar haag QUICK HEDGE

QuickHedge hagen

Steeds meer tuinarchitecten, hoveniers, en tuinliefhebbers kiezen voor de bijzondere eigenschappen van QuickHedge kant-en-klaar hagen. Kiezen voor levend ‘groen’, in plaats van kil steen, hekwerk of hout.

Weten de combinatie van topkwaliteit en ‘privacy binnen een dag’ te waarderen. Want het is toch ronduit jammer, en onnodig, dat u als trotse eigenaar van een nieuwe of verbouwde tuin, terras, zwembad, zwemvijver, patio of parkeergelegenheid jarenlang ‘in het zicht’ zit, omdat het nu eenmaal jaren duurt voordat een haag mooi volgroeid is.

Ruim 25 variëteiten kant-en-klaar hagen Wie kiest voor mooi, weelderig groen als erfafscheiding of privacy versterkend decorelement, kan kiezen uit maar liefst 25 soorten QuickHedge kant-en-klaar hagen. Die hagen worden op de best denkbare grond gekweekt en opgevoed door toegewijde vakmensen. Na gemiddeld 6 jaar zijn de hagen volgroeid, oersterk, vakkundig in vorm gesnoeid en in de kracht van hun leven. Pas dan zijn zij geschikt voor levering aan de klant. Om vervolgens binnen een dag te zorgen voor de ultieme privacy. Het enige dat een hovenier hoeft te doen is een sleuf graven. En de QuickHedge hagen, geleverd in elementen van een meter breed, aan te planten. Succes verzekerd!

Graag laten we u hier ervaren waar QuickHedge voor staat, en wat we in huis hebben om zowel groenprofessionals als tuinliefhebbers optimaal van dienst te zijn. Een ding is zeker: als u blij bent, zijn wij het ook.

Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

per pagina