Gratis verzending binnen België vanaf  €50

Photinia

Photinia

PHOTINIAHAAG PLANTEN?

Glanzende glimmende rode bladeren maken van deze plant een populaire haagplant. De Photinia of Glansmispel is een sterke wintergroene struik, die u in verschillende hoogtes online kan bestellen is in onze tuinshop. Deze tuinplant kan zowel als haagplant, als solitair gebruikt worden. De Photina is op z'n mooist als u deze met regelmaat terugsnoeid. Niet in de minste plaats vanwege het frisrood uitlopende blad, dat na iedere knipbeurt al snel volgt. Photinia is een echte aanwinst voor uw tuin! Laat u informeren door onze kennis over de beste oplossing voor uw haag. Zo kunt u aangenaam verrast worden door oplossingen waar u zelf wellicht nog niet aan gedacht had. Zo wordt het bestellen van haagplanten op boomenplant.be veilig en betrouwbaar, en zorgen wij ervoor dat u van uw online aankoop jarenlang kunt genieten.

Soorten
Photinia is ook verkrijgbaar in:
Een kleinere variëteit., nl de Photinia ‘Little Red Robin’ of een bonte variëteit nl. de ‘Pink Marble’ of ‘Crispy’ die met roze bladeren uitloopt.
Photinia is een echte aanwinst voor uw tuin! 

Komt u er niet aan uit?
Geen probleem. We staan paraat om onze kennis te delen en klaar om uw vraag te beantwoorden. Voor interessante tips over hagen, kan u onze rubriek Groene Vingers raadplegen. Bovendien geven we op onze kwaliteit nog een aangroeigarantie. Zo ziet u maar, online Photinia bestellen is erg eenvoudig bij boomenplant.be

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.