Gratis verzending binnen België vanaf  €50

Paprika rood

Per stuk

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,75
Verdien 1 spaarpunt bij aankoop van dit product
OF

Details

TEELTTIPS
De teelt van paprika is vergelijkbaar met die van tomaat, maar paprika groeit trager. Ze verdragen dus ook geen vorst! De potkluit mag u niet te diep planten zodat de stengel niet met de teelaarde in contact komt. De grond moet voldoende warm zijn om te planten.
Zorg voor een goede organische bemesting. Na de vruchtzetting kan u bijbemesting geven opgelost in water. Ze hebben voldoende water nodig, maar mogen niet te nat staan. Dus, niet overdrijven, paprika is immers een trage groeier!
Paprika plant u best in tunnel of kas; in warme zomers is het op een zonnig, beschut plaatsje in openlucht ook mogelijk om paprika te telen. Bij teelt in pot moet u regelmatig bijmesten en dagelijks water geven.
Paprika moet gesteund worden met een paar stokken rond de plant of aan een draad (of 2 draden) De plant zal in het begin met 1 stengel groeien. Daarna splitst de plant in 2 scheuten. Tot aan de eerste natuurlijke vertakking van de plant worden alle zijscheuten gediefd. Het is ook aan te raden om de eerste 4 à 5 vruchten te verwijderen om een sterke plant te bekomen.

TIP :
Het is aan te raden de eerste vruchten groen te oogsten om de plant niet te lang te belasten met veel vruchten. Op die manier zal de plant meer vruchten geven.

Paprika rood

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

Short Description

    • PLANTAFSTAND 80 cm x 40 cm
    • Prijs per stuk

Aanvullende Informatie