Gratis verzending binnen België vanaf  €50

Rozen

Een schot in de roos !

In ons assortiment rozen, hebben we een uitgebreid gamma aan hoogwaardige variëteiten voor u geselecteerd. Zo hebben we het gamma van Kordes opgenomen. Kordes-rozen zijn sinds jaar en dag dé standaard voor iedere rozenliefhebber die streeft naar een hoogwaardig product. Door het voortdurend aanbieden van nieuwe soorten en het kunnen terugvallen op een rijk gamma aan variëteiten, kan Kordes terugblikken op een gevulde prijzenkast uit de ganse wereld. Dit hebben we ook als info meegegeven onder de kenmerken van de planten.  
De rozen zijn onderverdeeld in categoriën volgens bepaalde kenmerken met als uitblinker de collectie 'Parfuma rozen'

Ontdek ons gamma! 

 Het vergroten van het milieubewustzijn en de noodzaak om het gebruik van chemicaliën te elimineren heeft geleid tot een nieuwe filosofie in de teelt van rozen. Veel oudere rozensoorten voldoen niet aan de hedendaagse eisen voor ziekteresistentie zonder gebruik te maken van chemicaliën.

Kordes is al meer dan 15 jaar gestopt met het gebruik van fungiciden op hun proefterreinen, waardoor ze elke variëteit karakteristiek nauwkeurig kunnen beoordelen. Dit heeft ertoe geleid dat alleen de gezondste rozen onder de duizenden proefplanten op de markt zijn gekomen.

Door onze nauwe samenwerking met Kordes kunnen wij u een groot assortiment aanbieden die niet of weinig gevoelig is aan meeldauw of sterroetdauw.

Om deze superieure variëteiten van de "nieuwe generatie" te onderscheiden, heeft Kordes de volgende collecties gecreëerd: 

Climbing Max - Een verzameling van de mooiste en gezondste klimrozen. 

Eleganza - Een overtreffende verzameling van de meest ziektebestendige hybride theevariëteiten. 

Fairy Tales Roses - Betoverende sprookjesachtige variëteiten met charisma en uiterlijk van Engelse rozen, met volledig dubbele bloemen. 

Lillyputs - Een prachtige selectie miniatuurrozen die zowel gezond in blad, als rijkbloeiend zijn. 

Parfuma - Deze collectie toont variëteiten met een buitengewone geur en een uitzonderlijke gezondheid van het blad.

Rigo Roses - Een selectie van de meest robuuste, ziekteresistente en rijkbloeiende variëteiten. De ideale rozen voor vakbeplanting met weinig onderhoud.

Nectar Roses – Een selectie van rozen voor de natuurlijke tuin die goed te combineren zijn in vaste plantenborders en zorgen voor de stuifmeel differentiatie in de tuin.