Gratis verzending binnen België vanaf  €50

 

 

Gratis levering vanaf €50,00 (in België).

 

 

 

 

 

 

Spaarpunten

Bij Boom en Plant kan u punten verdienen voor bepaalde handelingen die u op de site uitvoert. Zodra u zich registreert bent u klaar om punten te verdienen. Spaarpunten zijn een extra bonus bovenop uw shopping ervaring op de site en zijn een manier waarop wij uw getrouwheid bedanken. Op promoties worden er geen punten toegekend.

Meer informatie

Gratis tuinontwerp?

Dat kan!  Bij Boom en plant kan u genieten van deze extra service!  Wenst u een bloemrijke tuin, een rozentuin, een onderhoudsvriendelijke tuin, een strakke moderne tuin of wilt u wegdromen in een prairietuin? Wij maken het samen met u waar, volgens uw budget.  Door het juiste professionele advies en plantenkeuze, kan u zelf uw droomtuin realiseren en heel wat geld besparen. Deze service is volledig gratis wanneer u de vooropgestelde plantenlijst aankoopt. Wenst u enkel een tuinontwerp, dan wordt er een offerte opgemaakt volgens uw vragen. Heeft u al een ontwerp, vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. INTERESSE?  Vul het contactformulier in en dan doen wij het nodige!

Catalogus

Wanneer u op "Bomen en planten" klikt op de homepage, kan u een selectie maken van de planten die u wenst te bekijken. Er zijn ook verschillende categorieën opgenomen zoals bomen, heesters, kruiden, haag- en bosplanten, rozen,... en dit om het zoeken voor u te vergemakkelijken. U kan ook gebruik maken van de zoekfunctie die u bij "Bomen en planten" in de linkse kolom treft. Hiernaast bieden wij u ook werktuigen, potgrond en meststoffen aan. Superkwaliteit aan een goede prijs!