• Gratis levering Vanaf 75 euro in België.
  • Contacteer ons
  • Veilig online betalen
  • Leveringstermijn 3 à 7 werkdagen
Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Over Boom en Plant

Boom en Plant is een online tuinwebshop sinds 2012. We zijn geen traditioneel tuincentrum dat u kan bezichtigen. Dit biedt een tal van voordelen.  U vindt hier veel informatie over de specifieke kenmerken van onze planten, onze sterke promoties,  nieuwe trends, … .  U hoeft u ook niet te verplaatsen, uw auto vuil te maken, aan te schuiven in een lange rij aan de kassa, … .  In een klik kan u uw bestelling plaatsen en wij doen dan de rest voor u.  Indien u het wenst kunnen we ook uw planten aanplanten, we beschikken over een eigen professioneel aanplantteam. Bekijk onze aanplantservice!

Aangezien we geen fysiek tuincentrum zijn, leggen we geen voorraden aan.  Alle planten worden rechtsreeks van de kwekerij tot bij u thuis geleverd aan een correcte en scherpe prijs.  We werken alleen met kwekerijen die gecertificeerd zijn door het FAVV.  Kwekerijen waarvan we overtuigd zijn van hun goede werking en hun topkwaliteit.  Daarom kunnen we u ook een aangroeigarantie geven.

We staan voor eerlijkheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en openheid.  We willen streven naar een grote klanttevredenheid.  Ook wij kunnen een fout maken, daarom vragen we vriendelijk om ons feedback te geven zodat we onszelf steeds maar kunnen verbeteren. Uw mening telt!  Graag ontwikkelen we voor u een vlotte en gebruiksvriendelijke plantenshop met de nieuwe trends in de plantenwereld.  We investeren in de beveiliging van onze site en kunnen u dan ook verzekeren dat onze betalingsmodule uiterst betrouwbaar is. 

Wenst u nog meer informatie over Boom en Plant of hebt u vragen?  Aarzel niet om contact op te nemen.  Een professioneel team helpt u graag verder. U kan het contactformulier invullen of ons telefonisch bereiken op het nummer 0468/ 15 32 31.

Onze gegevens:

Adres:            

Boom en Plant
Vanhaelemeersch Steven
Nieuwstraat 1G
8650 Houthulst
België

Telefoon:       
0468 / 15 32 31

Email:             
info@boomenplant.be

Web:              
https://www.boomenplant.be

BTW-nummer:              
BE0849195606

Bank:             
Belfius
IBAN BE66 0688 9594 2143
BIC GKCCBEBB

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/ . Wij nemen vrijwillig deel aan deze geschillenbeslechtingsprocedure.